McPherson Town Kitchen

McPherson Town Kitchen
McPherson Town Kitchen

Prior to the renovation, there was a window in the wall where the stove is now placed. Removing that window allowed for a wall of cabinetry and a lot of added storage for the homeowners. The two contrasting quartz counter-tops and a fun glass mosaic back-splash gives those surfaces a punch of color and adds some visual interest along with some textural accents.

McPherson Town Kitchen
McPherson Town Kitchen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


*

* Copy This Password *

* Type Or Paste Password Here *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Subscribe without commenting